Nintendo heeft vandaag bekendgemaakt Animal Crossing: Pocket Camp op 22 november uit te brengen voor iOS en Android. Hiermee wordt de testperiode beëindigd, die sinds oktober beschikbaar is in Australië.

Nintendo deed deze aankondiging vandaag op Twitter, na eerder te hebben aangekondigd deze maand de gratis nieuwe Animal Crossing-game uit te zullen brengen. Het spel werd in oktober dit jaar aangekondigd voor de twee mobiele besturingssystemen en volgt op eerdere smartphonegames die Nintendo naar de markt bracht: Fire Emblem Heroes en Super Mario Run.

Animal Crossing: Pocket Camp is een spel dat een constante internetverbinding vereist. In het spel kunnen spelers door het leven gaan als beheerder van een camping. Deze kan volledig naar wens worden ingericht, waarbij het mogelijk is om diverse objecten te verzamelen en deze als decoratie te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.