Ontwikkelaar Bungie heeft aangegeven dat de console-versie van Destiny 2 met de komst van de eerste uitbreiding, Curse of Osiris, ondersteuning zal krijgen voor 4k-resolutie en high dynamic range (HDR). De meest recente varianten van de consoles, de Xbox One X en Playstation 4 Pro, krijgen ondersteuning hiervoor.

De online first-person shooter van ontwikkelaar Bungie zal op native 4k-resolutie kunnen draaien op de Xbox One X. Op de Playstation 4 Pro zal de game in ‘adaptive 4k-resolutie’ draaien. Dit betekent dat een resolutie tot 4k wordt ondersteund, en de console de resolutie aanpast naarmate de drukte op het scherm. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat er een constante weergave van 30 beelden per seconde (FPS) wordt behouden. Op beide consoles zal de game op 30 FPS draaien.

De PC-versie van Destiny 2, die een maand na de console-versies werd uitgebracht, biedt al ondersteuning voor 4k-resolutie en HDR. Alle varianten van de Playstation 4 hebben sinds september 2016 ondersteuning voor HDR, terwijl alleen de Xbox One S en Xbox One X deze technologie ondersteunen.

Het eerste uitbreidingspakket, Destiny 2: Curse of Osiris, zal op 5 december worden uitgebracht. De uitbreiding voegt onder meer nieuwe missies, wapens, bepantsering en andere uitrusting aan de game toe. Ook zullen nieuwe coöperatieve activiteiten en competitieve multiplayer arena’s beschikbaar worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.