Nvidia heeft de Titan Xp Collector’s Edition-videokaarten bekendgemaakt. Dit zijn speciale varianten van de reeds uitgebrachte Titan Xp, maar dan met een Star Wars-uiterlijk. Fans van de franchise kunnen kiezen uit twee varianten kiezen, namelijk Jedi Order en Galactic Empire.

De Jedi Order-variant heeft groene leds met een licht getinte behuizing, terwijl de Galactic Empire-variant groene leds met een lichte behuizing heeft. Beide varianten tonen op het gebied van hun ontwerp een hoop overeenkomsten met de populaire epische ruimte-serie van George Lucas.

Beide versies zijn hebben doorzichtige onderdelen, waardoor de binnenkant goed te zien is. Omdat gebruik gemaakt wordt van dezelfde architectuur als de Titan XP, zijn er 3840 cudecores met een snelheid van 1,6 GHz en 12 GB aan gddr5x-geheugen met een snelheid van 11,4 Gbps aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.