Sony heeft tijdens de Paris Games Week een nieuwe trailer van The Last of Us Part II gepubliceerd. Deze heftige trailer brengt de brute atmosfeer van ontwikkelaar Naughty Dog’s tweede action-adventure en survival horror-game goed in beeld.

Het is op dit moment nog niet bekend wanneer The Last of Us Part II zal worden uitgebracht, alhoewel de ontwikkelaar wel heeft laten weten de game in 2018 exclusief naar de Playstation 4 te willen brengen.

In het vervolg op het populaire eerste deel dat in 2013 werd uitgebracht worden hoofdpersonages Ellie en Joel opnieuw samengebracht. Geen van de twee is te zien in de onderstaande trailer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.