Ontwikkelaar Bungie heeft het eerste uitbreidingspakket van Destiny 2 bekendgemaakt, genaamd Curse of Osiris. Deze uitbreiding zal vanaf 5 december beschikbaar zijn. Ook heeft uitgever Activision tijdens de Paris Games Week van Sony de aankondigingstrailer van het uitbreidingspakket laten zien.

In het uitbreidingspakket zullen spelers naar Mercurius afreizen om het daar op te nemen tegen machines uit het verleden en de toekomst, die het universum naar hun visie willen veranderen.

Op de officiële Xbox-pagina is het volgende over het uitbreidingspakket te lezen: “Destiny 2 Expansion I: Curse of Osiris brengt het avontuur van jouw Guardian verder met nieuwe missies en avonturen die zich in een nieuwe omgeving plaatsvinden, Mercurius. Reis door tijd en ruimte om achter de geheimen van Osiris te komen, voorkom een duistere toekomst en herbouw de banden tussen de legendarische Warlock en zijn beste student, Ikora Rey.”

Naast de nieuwe missies zullen ook nieuwe wapens, bepantsering en andere uitrusting aan Destiny 2 worden toegevoegd, maar ook nieuwe coöperatieve activiteiten en competitieve multiplayer arena’s zullen hun intrede doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.