Sony heeft vandaag tijdens zijn Paris Games Week presentatie aangekondigd dat het eerste uitbreidingspakket voor Call of Duty: WWII, genaamd The Resistance, eerst voor de Playstation 4 zal worden uitgebracht. Deze moet vanaf 30 januari voor het platform 2018 verkrijgbaar zijn.

Het is nog niet bekend wanneer het uitbreidingspakket voor de Xbox One en PC-versie van Call of Duty: WWII zal worden uitgebracht. Ook is er nog niet veel bekend over de inhoud van de downloadable content zelf. Zo blijft het de vraag of het uitbreidingspakket iets aan de single-player campagne toevoegt of simpelweg een uitbreiding voor de multiplayer modus is. Wel wordt in de onderstaande video de klassieke map Carentan getoond.

Call of Duty: WWII wordt op 3 november uitgebracht voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Het spel wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games en door Activision uitgebracht. Het is de derde Call of Duty-game waar Sledgehammer Games aan heeft gewerkt. Eerder was het samen met ontwikkelaar Infinity Ward verantwoordelijk voor Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011) en nam het vervolgens zelf de touwtjes in handen voor Call of Duty: Advanced Warfare (2014).