Nintendo heeft de eerste Animal Crossing-game voor smartphones aangekondigd. De game heeft de naam Animal Crossing: Pocket Camp gekregen en moet eind november voor zowel Android als iOS worden uitgebracht. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden met hun Nintendo-account om een melding te ontvangen zodra de game beschikbaar is.

Spelers kunnen in Animal Crossing: Pocket Camp hun eigen camping onderhouden. Deze kan volledig naar wens gepersonaliseerd worden, waarbij diverse personages op de camping langs zullen komen. Diverse gebouwen en meubelen zijn beschikbaar om de omgeving mee te decoreren.

Tijdens de meest recente Animal Crossing Mobile Direct heeft Nintendo een voorproefje van de game gegeven, dat voor zowel smartphones als tablets zal worden uitgebracht. De volledige video kan onder dit artikel worden gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.