Nintendo heeft een nieuwe introductietrailer voor Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon vrijgegeven. Deze intense trailer brengt de duisternis in beeld waar spelers in de games mee te maken zullen krijgen.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon laat spelers opnieuw de Alola-regio verkennen, dezelfde regio die ook in de originele Sun en Moon kon worden verkend. De spellen vertellen een alternatieve verhaallijn, en zullen ook Pokémon en omgevingen bevatten die niet in de voorgaande games aanwezig waren.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon worden op 17 november uitgebracht voor de Nintendo 3DS. De originele Sun en Moon, welke eveneens voor de Nintendo 3DS werden uitgebracht, zijn ruim 15 miljoen keer verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.