Mogelijk werkt ontwikkelaar Blizzard aan een nieuwe Overwatch-game. Dit blijkt uit een vacature die het bedrijf op zijn website plaatste. Met deze vacature zoekt de Amerikaanse ontwikkelaar een stagiair voor de functie general artist. De sollicitant moet volgens de vacature bekend zijn met het Overwatch-universum.

In de vacature spreekt Blizzard over een ‘onaangekondigd project’ waarvoor de functie beschikbaar is. De vacature lijkt voornamelijk gericht te zijn op studenten, aangezien er over een stageperiode van enkele maanden wordt gesproken. Hierbij zal de stagiair werken aan diverse in-game objecten, waarbij ook de mogelijkheid bestaat dat het om wapens en personages gaat.

Afgelopen jaar publiceerde Blizzard al een vacature waarbij het lead software engineers zocht voor een nieuwe ‘first-person’-titel. Tot op heden is Overwatch de enige first-person shooter die door Blizzard is ontwikkeld. De ontwikkelaar is voornamelijk bekend van game-series als Warcraft, Starcraft en Diablo.

Ook in augustus gaf Blizzard CEO Mike Morhaime aan dat het bedrijf aan meerdere projecten zou werken, waaronder voor mobiele apparaten. In 2015 bracht het al het kaartspel Heartstone naar Android en iOS, en recentelijk werd ook een nieuwe smartphone-app van zijn Battle.net-platform voor de mobiele besturingssystemen uitgebracht.