Rockstar Games heeft de tweede Red Dead Redemption 2 trailer uitgebracht, waar het vorige week al naar hintte. In de video is onder andere hoofdpersoon en outlaw Arthur Morgan te zien.

Red Dead Redemption 2 verteld het verhaal van Arthur Morgan en de Van der Linde-bende, die gezamenlijk in het ruige hart van Amerika stelen, vechten en overvallen om in leven te blijven. Dit is de beschrijving die ontwikkelaar Rockstar bij het publiceren van de tweede trailer heeft gepubliceerd. Ook Dutch van der Linde is in de trailer aanwezig, de gevaarlijke crimineel die in de eerste Red Dead Redemption werd opgejaagd door John Marston.

De nieuwste open-world game van Rockstar Games zou origineel eind dit jaar uitgebracht worden, maar werd uitgesteld naar de lente van 2018. Aan deze lanceringsdatum is vandaag niks veranderd. De originele Red Dead Redemption werd in 2010 voor de Playstation 3 en Xbox 360 uitgebracht. Het is nog onbekend of het tweede deel voor de PC zal worden uitgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.