Koei Tecmo heeft vandaag aangekondigd op welke platformen de tweede Attack on Titan uitgebracht zal worden. Hieronder vallen onder meer de Xbox One, Playstation 4 en Nintendo Switch. Ook heeft de Japanse uitgever enkele screenshots van de game vrijgegeven.

De tweede Attack on Titan-game wordt wederom ontwikkeld door Omega Force en volgt grotendeels de verhaallijn van het tweede seizoen van de populaire anime-serie. Deze werd eerder dit jaar in Japan uitgezonden. Het spel is een vervolg op de eerste titel die in 2016 werd uitgebracht en in Europa bekend is als Attack on Titan: Wings of Freedom.

Attack on Titan 2 moet begin 2018 worden uitgebracht voor de Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch en PC. Ook zal er een versie voor de Playstation Vita worden uitgebracht, alhoewel deze alleen in Japan te koop zal zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.