Nintendo zal op 29 september een grote update voor Super Mario Run uitbrengen. Hiermee wordt de mobiele game voorzien van een nieuwe wereld en spelmodus, alsook Princess Daisy als speelbaar personage.

Nintendo deed deze aankondiging in de App Store van hardwarefabrikant Apple. De update voegt naast Princess Daisy een nieuwe wereld genaamd World Star aan de platform-game van Nintendo toe. Deze wereld bevat negen levels die alleen gespeeld kunnen worden als de speler de eerste zes werelden van het spel al heeft uitgespeeld.

Naast het bovenstaande toevoegingen zal Super Mario Run voorzien worden van een nieuwe spelmodus genaamd Remix 10. Deze bevat fragmenten van eerder uitgebrachte levels die in een snel tempo uitgespeeld moeten worden. De officiële beschrijving in de App Store is als volgt:

Remix 10 is a frenetic new mode in which you play a set of 10 super-short sections from Super Mario Run’s existing levels in quick succession. The stages are remixed with each attempt, and with rainbow-colored bonus medals strewn across these bite-sized stages, it’s a fresh challenge every time.

Na het installeren van de nieuwe update zullen spelers in staat zijn om naar eigen muziek te luisteren tijdens het spelen. Zodra dit gedaan wordt zullen speelbare personages in het spel een koptelefoon dragen.

Vanaf 29 september tot 12 oktober zal Nintendo de prijs van Super Mario Run halveren. Deze actie geldt zowel voor de Google Play Store als de Apple App Store.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.