Square Enix heeft de aankondigingstrailer van zijn nieuwe survivalshooter Left Alive vrijgegeven. Deze video laat de eerste beelden van de game zien.

Square Enix kondigde Left Alive eerder deze week aan, maar gaf vrijwel geen inhoudelijke informatie over de game vrij. Wel werd aangegeven dat diverse grote namen achter games als Metal Gear en Amored Core deel uitmaken van het Left Alive-ontwikkelingsteam.

De trailer begint met een citaat van de Russische schrijver Fjodor Dostojevski, namelijk ‘God en de duivel vechten daar, en het slagveld is het hart van de mens’. Hierna wordt de fictieve Russische stad Novo Slava in beeld gebracht. In de trailer wordt verder gesuggereerd dat Left Alive zich in 2127 af zal spelen. Verder zijn er meerdere mechs in de aankondigingstrailer aanwezig.

Square Enix heeft nog geen exacte lanceringsdatum voor Left Alive bekend gemaakt. Wel heeft het bedrijf laten weten de game in 2018 uit te willen brengen voor de Playstation 4 en Valve’s gamedistributieplatform Steam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.