Square Enix heeft de survival action shooter Left Alive aangekondigd. De Japanse gameontwikkelaar heeft meteen een teaservideo uitgebracht. Onder andere ontwikkelaars van de Metal Gear- en Armored Core-series hebben zich bij Square Enix aangesloten voor de ontwikkeling van het spel.

Er is nog weinig bekend over Left Alive. Op de officiële website van de game wordt gesproken over een duistere en griezelige wereld. Onder meer gameveteranen als Toshifumi Nabeshima en Yoji Shinkawa, respectievelijk de director van de Armored Core-serie en personageontwikkelaar van de Metal Gear-serie, werken mee aan Left Alive. Ook mechdesigner Takayuki Yanase, wiens werk onder meer werd gebruikt in Mobile Suit Gundam, is betrokken bij de ontwikkeling.

Left Alive moet in 2018 voor de Playstation 4 en PC worden uitgebracht. Een exacte lanceringsdatum heeft Square Enix nog niet bekend gemaakt.