Uitgever Activision heeft een nieuwe trailer van Call of Duty: WWII uitgebracht. In deze trailer krijgen spelers meer te zien van de singleplayer-campagne die in de nieuwe first-persoon shooter van ontwikkelaar Sledgehammer Games aanwezig zal zijn.

In Call of Duty: WWII zullen spelers opnieuw de frontlinies van de Tweede Wereldoorlog herleven, een setting dat ook in de eerste Call of Duty-games werd gebruikt. Uit de onderstaande trailer kan opgemaakt worden dat spelers het verhaal niet vanuit het perspectief van de Duitsers zullen beleven. Spelers zullen daarentegen in de schoenen stappen van privaat Ronald ‘Red’ Daniels, die na het gevecht in Normandië samen met zijn groep al vechtend door Europa zal reizen. Diverse bekende gevechtslocaties zullen in het spel aanwezig zijn, zoals de Slag om het Hürtgenwald en de Slag om de Ardennen.

Call of Duty: WWII is de tweede Call of Duty-game die voornamelijk door Sledgehammer Games wordt ontwikkeld, nadat het in 2014 Call of Duty: Advanced Warfare uitbracht. Eerder werkte de ontwikkelaar samen met Infinite Ward aan Call of Duty: Modern Warfare 3.

De game moet wereldwijd op 3 november worden uitgebracht voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Sledgehammer Games maakte eerder al bekend op 29 september een publiekelijke PC-bèta te zullen starten.