Google heeft een pagina online geplaatst waarop de aankondigingsdatum van de nieuwe Pixel-smartphones vermeld staat. De pagina is onderdeel van het madeby.google.com subdomein en gebruikt de slogan ‘thinking about changing phones?’

Het gebruikte subdomein is onderdeel van de Made By Google-pagina, waarop alle hardware van Google te koop is. Op de pagina kunnen gebruikers hun e-mail adres invullen om op de hoogte te blijven van de aankondiging die op 4 oktober plaats zal vinden. Dit is dezelfde datum waarop Google afgelopen jaar zijn Pixel en Pixel XL-smartphones onthulde. Eerder gingen er geruchten dat de aankondiging op 5 oktober zou plaatsvinden.

Eerder plaatste de Amerikaanse zoekgigant al billboards in de Amerikaanse stad Boston, met daarop de aankondigingsdatum en slogan die ook op de website zichtbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.