Google heeft een pagina online geplaatst waarop de aankondigingsdatum van de nieuwe Pixel-smartphones vermeld staat. De pagina is onderdeel van het madeby.google.com subdomein en gebruikt de slogan ‘thinking about changing phones?’

Het gebruikte subdomein is onderdeel van de Made By Google-pagina, waarop alle hardware van Google te koop is. Op de pagina kunnen gebruikers hun e-mail adres invullen om op de hoogte te blijven van de aankondiging die op 4 oktober plaats zal vinden. Dit is dezelfde datum waarop Google afgelopen jaar zijn Pixel en Pixel XL-smartphones onthulde. Eerder gingen er geruchten dat de aankondiging op 5 oktober zou plaatsvinden.

Eerder plaatste de Amerikaanse zoekgigant al billboards in de Amerikaanse stad Boston, met daarop de aankondigingsdatum en slogan die ook op de website zichtbaar zijn.