Nintendo heeft aangekondigd dat zowel Doom als Wolfenstein II: The New Colossus naar de Nintendo Switch zullen worden gebracht.

De first-person shooters van Bethesda werden in de Nintendo Direct-uitzending van afgelopen nacht voor de Nintendo Switch aangekondigd. Bij de aankondiging werd ook gameplay van Doom getoond. De game is vergelijkbaar met de versie die in 2016 voor de Playstation 4, Xbox One en PC werden uitgebracht.

Doom moet in het najaar voor de Nintendo Switch worden uitgebracht. Hiermee wordt de game in dezelfde periode als Bethesda’s The Elder Scrolls V: Skyrim voor Nintendo’s hybride-console gelanceerd, welke op 17 november in de winkels komt te liggen. Wolfenstein II: The New Colossus zal op 27 oktober voor de Playstation 4, Xbox One en PC worden uitgebracht. De Switch-versie zal in 2018 verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.