Warner Bros. heeft een nieuwe trailer van Middle-earth: Shadow of War vrijgegeven, waarin het opnieuw een Orc-clan introduceert. In de nieuwe trailer komt de Dark Tribe naar voren. Dit is een geheimzinnige groep moordenaars die hun vijanden op sluwe wijze te lijf gaan.

De uitgever van Middle-Earth: Shadow of Mordor introduceerde eerder al de Terror Tribe. In de aankomende role-playing game van ontwikkelaar Monolith zijn meerdere Orc-stammen aanwezig waar de speler het tegenop moet nemen.

In Middle-Earth: Shadow of Mordor stappen spelers wederom in de schoenen van Talion en Celebrimbor, de personages die ook in de eerste game de hoofdrol hadden. Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings, en gaat direct verder war Shadow of Mordor eindigde. De game moet op 10 oktober voor de Xbox One, Playstation 4 en PC worden gelanceerd.