Sony heeft drie transparante Dualshock 4-controllers aangekondigd. De nieuwe controllers krijgen de naam Crystal Line en zullen te koop zijn in het rood, wit en blauw.

De transparante Dualshock 4-controllers zullen aan de voorkant transparant zijn, waardoor de binnenkant van de controller goed zichtbaar is. De achterkant van de controller is daarentegen niet doorzichtig.

Later deze maand zal Sony de transparante Dualshock 4-controllers in Noord-Amerika uitbrengen. De witte controller wordt exclusief door Gamestop (EB Games in Canada) verkocht, terwijl de blauwe en rode controller respectievelijk bij Walmart en Best Buy te koop zijn. Spelers die specifieke kleur willen hebben, zullen daarom bij een van deze winkels de controller moeten bestellen. De controllers kunnen worden gereserveerd voor 64,99 dollar in de Verenigde Staten en voor 74,99 Canadese dollar in Canada.

De controllers worden op 17 oktober in Europa uitgebracht. Het is op dit moment niet bekend of de controllers ook in Europa exclusief bij specifieke retailers te koop aangeboden zullen worden.