Nintendo heeft tijdens de Nindies Summer Showcase twintig nieuwe indiegames aangekondigd voor de Switch. Hieronder vallen onder meer Super Meat Boy Forever en No More Heroes: Travis Strikes Again.

Bovenaan de lijst van nieuwe indiegames voor de Switch staan onder meer No More Heroes: Travis Strikes Again van Grasshopper Manufacture, de ontwikkelstudio van Suda51 (Goichi Suda), en Super Meat Boy Forever van ontwikkelaar Team Meat. De nieuwe platformgame van Team Meat bevat levels die moeilijker worden zodra de speler deze uitspeelt, waardoor het spel altijd nieuwe uitdagingen biedt. Tot slot is de console-versie van Kentucky Route Zero (Kentucky Route Zero: TV Edition) aangekondigd, welke alle acts van de episodische game zal bevatten.

Andere games die werden aangekondigd zijn Shovel Knight: King of Cards, Mom Hid My Game, Golf Story, Floor Kids, Wulver Blade, Poly Bridge, Earth Atlantis, Next Up Hero, SteamWorld Dig 2, Mulaka, Yolo and the Celestial Elephants, Dragon: Marked for Death, Battle Chef Brigade, Morphies Law, Sausage Sports Club, Light Fingers en Nine Parchments. De meeste games moeten in de komende maanden voor de Switch worden uitgebracht.

De volledige aankondiging van alle nieuwe indiegames voor de Switch kan hieronder worden bekeken.