Ontwikkelaar Bungie heeft de gesloten bèta van Destiny 2 beschikbaar gesteld voor pc-spelers die een speciale toegangscode hiervoor hebben. Deze code kan verkregen worden door een pre-order voor de volledige game te plaatsen. Spelers zonder deze code kunnen vanaf 29 augustus met de open bèta aan de slag.

Spelers die een pre-order voor Destiny 2 plaatsen krijgen een speciale toegangscode toegestuurd. Deze code moet vervolgens op Bungie’s officiële website worden verzilverd om toegang te krijgen tot de bèta. Per pre-order wordt slechts één toegangscode verschaft, ongeacht voor welk platform het spel besteld is. Als de code reeds is gebruikt voor het spelen van de Destiny 2 console-bèta, is het helaas niet langer mogelijk om deze te gebruiken voor vroegtijdige toegang tot de pc-bèta.

De Destiny 2 bèta voor de Playstation 4 en Xbox One werd eind juli afgesloten. Dit gebeurde nadat ontwikkelaar Bungie een verlenging van twee dagen doorvoerde. Het bedrijf gaf toen aan dat de bèta van Destiny 2 de grootste was die het ooit had gehouden.

Eerder werd de launch trailer van Destiny 2 vrijgegeven. Het spel zal enkele nieuwigheden bevatten, waaronder de nieuwe Survival-modus. Hierin nemen meerdere groepen het tegen elkaar op en krijgt iedere groep een beperkt aantal levens. Zodra de levens van een groep zijn verspeeld wint de tegenpartij te ronde. Een groep kan de wedstrijd winnen door de tegenpartij in drie rondes te verslaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.