The New York Times heeft aangegeven dat de nieuwe iPhone, welke een vrijwel randloos OLED-scherm zal krijgen, ‘rond de 999 dollar zal kosten’. Hiermee zou het toestel voor dezelfde prijs als de Galaxy Note 8 van Samsung worden verkocht, welke vanaf 15 september in de winkels ligt.

Het Amerikaanse dagblad publiceerde deze informatie op basis van bronnen die liever anoniem blijven. Zij werden eerder geïnformeerd over de nieuwe smartphone van Apple, maar zijn volgens de krant niet bevoegd om te spreken over het nieuwe toestel.

Apple zal naar alle waarschijnlijkheid volgende maand drie nieuwe iPhones aankondigen. Twee hiervan zijn vernieuwde varianten van de reeds uitgebrachte iPhone 7, terwijl het derde toestel een nieuwe high-end iPhone moet worden. Deze zal worden voorzien van een nieuw en vooruitstrevend ontwerp. Hierbij zou gebruik gemaakt worden van een volledig dekkend OLED-scherm. Aan de bovenkant van het toestel is een zwarte strook aanwezig waar de frontcamera en speaker zich bevinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.