Galaxy Note 8 vanaf 15 september te koop voor 999 euro

70
0

Samsung heeft vandaag de Galaxy Note 8 officieel aangekondigd. Het nieuwste toestel van de Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant moet op 15 september worden uitgebracht met een adviesprijs van 999 euro.

De Galaxy Note 8 is voorzien van 6GB aan lpddr4-geheugen en een opslagcapaciteit van 64GB. Het 6,3”-oledscherm heeft een resolutie van 2940 x 1440 pixels en is hiermee groter dan de 6,2” van de Galaxy S8+. Standaard wordt het toestel geleverd met een resolutie van 2220 x 1080 pixels, maar gebruikers kunnen de hogere resolutie handmatig instellen.

Samsung heeft de Galaxy Note 8 voorzien van twee 12-megapixel camera’s die zich aan de achterkant van het toestel bevinden. De primaire camera heeft een f/1.7-lens, terwijl de tweede camera een telefotolens van f/2.4 heeft. Beide lenzen zijn voorzien van optische beeldstabilisatie, iets dat volgens Samsung bij een smartphone de eerste keer is.

In tegenstelling tot de Galaxy S8+, welke een batterijcapaciteit van 3500mAh heeft, bevat de Note 8 een accu met een capaciteit van 3300mAh. Deze is uitvoerig door de Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant getest om een vergelijkbare situatie als die bij de Note 7 te voorkomen. Verder ondersteund de Note 8 QuickCharge 2.0 en bevat het een usb-c-aansluiting.

De Galaxy Note 8 zal vanaf 15 september te koop zijn voor een adviesprijs van 999. Hiermee zijn de eerdere geruchten officieel bevestigd. Mensen die het toestel voor de lanceringsdatum aanschaffen, zullen gratis een DeX meegeleverd krijgen. Dit is een dock waarmee het scherm van de Note 8 op een groot scherm, zoals bijvoorbeeld die van een televisie, kan worden aangesloten. Aanvankelijk zal het toestel alleen in zwart- en goudkleur te koop zijn.

Het is de eerste keer in drie jaar dat er een toestel uit de Note-serie van Samsung in Europa wordt uitgebracht, nadat de Note 7 wegens een brandgevaarlijke batterij wereldwijd werd teruggeroepen en de Note 5 nooit in Europa werd gelanceerd.

Samsung Galaxy Note 8 Black

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.