Nintendo heeft aangekondigd dat het binnenkort een nieuwe SNES-editie van de New Nintendo 3DS XL in Europa uit zal brengen. De handheld, dat het uiterlijk heeft van de Super Nintendo Entertainment System-console (SNES) die in 1990 werd gelanceerd, moet vanaf 13 oktober te koop zijn.

De SNES-editie van de New Nintendo 3DS XL werd vorig jaar al in Japan uitgebracht. Vanaf 13 oktober moet deze ook in Europese winkels komen te liggen.

Nintendo kondigde eerder al aan de productie van de New Nintendo 3DS te hebben stopgezet. De XL-variant van de handheld wordt echter nog wel gefabriceerd en zal in ieder geval tot het einde van 2018 worden ondersteund door de Japanse spel- en consoleontwikkelaar.

Onlangs heeft Nintendo de New Nintendo 2DS XL uitgebracht. Deze mist de 3D-functionaliteit van de 3DS, maar kan daarentegen voor een lager bedrag worden gekocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here