Officiële Destiny 2 launch trailer vrijgegeven

88
0

Activision heeft vandaag de launch trailer van Destiny 2 gepubliceerd. De online multiplayer first-person shooter van ontwikkelaar Bungie zal volgende maand worden uitgebracht voor de Playstation 4 en Xbox One, waarna de pc-versie een maand later volgt.

Destiny 2 is de nieuwste game van ontwikkelaar Bungie, de Amerikaanse studio die voornamelijk bekend werd met Myth en Halo. De game zal op 6 september wereldwijd worden uitgebracht voor de Playstation 4 en Xbox One. De pc-versie zal vervolgens op 21 oktober worden uitgebracht en maakt gebruik van de Battle.net applicatie van softwareontwikkelaar Blizzard.

Destiny 2 zal enkele nieuwe features bevatten, waaronder een originele competitieve player-vs-player modus genaamd Survival. In deze modus nemen twee teams het tegen elkaar op die ieder een aantal levens krijgt. Nadat een speler door gaat kost dit het team waar hij voor speelt een leven. Zodra alle levens zijn verloren wint de het andere team de ronde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.