Het lijkt erop dat de Galaxy Note 8 vanaf 15 september te koop is. Dit heeft Evan Blass, ook wel bekend als Evleaks, op Twitter laten weten. Verder lijkt Samsung onbedoeld een productpagina van de Galaxy Note 8 online te hebben gezet op zijn officiële website.

Android Police maakte als eerste melding van de productpagina, welke inmiddels door Samsung offline gehaald is. Op de afbeeldingen is de 64GB-variant van de Galaxy Note 8 te zien, welke het serienummer SM-N950UZKAXAA lijkt te hebben. Verder is de S Pen te zien, en wordt er melding gemaakt van het Infinity Screen en de Bixby-assistent.

Inmiddels is er een hoop informatie en beeldmateriaal van de Galaxy Note 8 uitgelekt. Eerder publiceerde Evan Blass nieuwe renders waarop het nieuwe toestel van Samsung te zou zijn. Ook deze renders werden via Twitter verspreidt.

De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant Samsung heeft eerder al bekendgemaakt op 23 augustus de Galaxy Note 8 officieel aan te zullen kondigen. Dit zal gebeuren tijdens een evenement dat in New York zal worden gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.