Google heeft een nieuwe sectie toegevoegd aan zijn populaire videostreamingdienst waarin video’s worden uitgelicht. Zo is het meest recente grote nieuwsevent de terroristische aanval in Barcelona, waarvan video’s nu in de nieuwe ‘Breaking News’-sectie van YouTube verschijnen.

Android Police was de eerste die melding maakte van de nieuwe functie, welke vergelijkbaar is met hoe uitgelichte kanalen worden weergegeven. In de YouTube-app wordt een lijst met video’s getoond waar de gebruiker horizontaal doorheen kan scrollen.

We hebben de functie zelf nog niet kunnen vinden. Vermoedelijk zal deze daarom later voor andere gebruikers beschikbaar worden. Ook is op dit moment onbekend of Google de video’s algoritmisch of handmatig in de nieuwe sectie plaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here