Uitgever Gearbox Publishing heeft vandaag aangekondigd dat We Happy Few op 13 april 2018 zal worden uitgebracht voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Ook heeft de uitgever bekend gemaakt dat het de prijs van We Happy Few heeft verhoogd.

Gearbox deed deze aankondiging vandaag op zijn website. Hierin gaf het bedrijf ook aan de prijs van We Happy Few per direct te zullen verhogen naar 50,99 euro. Bij de lancering in 2018 zal deze opnieuw worden verhoogd naar 59,99 euro. Hiermee wordt de huidige prijs door Gearbox gezien als een pre-order korting van 15 procent.

Wat is We Happy Few?

We Happy Few is een open-world survivalgame van ontwikkelaar Compusion Games, onder meer bekend van Contrast. De game speelt zich af in de stad Wellington Wells, waarin inwoners verplicht zijn om Joy te nemen, een drug waarvan zij ongewoon blij worden. De speler stapt in de schoenen van Arthur Hastings, een nieuwsbewerker die besluit niet langer de verplichte drug in te nemen.

Spelers kunnen de procedureel gegenereerde stad verkennen en moeten hierin zien te overleven. Hierbij moet rekening gehouden worden met honger, dorst en de gezondheid van het personage. Ook kunnen spelers verschillende kleding aantrekken om beter bij het lokale volk te passen.

Prijsverhoging

We Happy Few kan onder meer via Steam Early Access worden aangeschaft. Eerder werd de game voor een bedrag van 27,99 euro in de digitale winkel van Valve verkocht. Xbox One-bezitters kunnen het spel aanschaffen via het Preview-programma, waarvoor zij eerder een bedrag van 29,99 euro moesten betalen. Beide versies kosten nu 50,99 euro, een verdubbeling ten opzichte van de originele prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.