Terror Tribe uitgebreid in beeld in nieuwe Shadow of War video

65
0

Uitgever Warner Bros. heeft een nieuwe trailer voor Middle-Earth: Shadow of War vrijgegeven. In deze video wordt de beestachtigheid van de Terror Tribe uitgebreid in beeld gebracht.

Middle-Earth: Shadow of War is een aankomende role-playing game van ontwikkelaar Monolith. De game is de directe opvolger van Shadow of Mordor, welke in september 2014 werd uitgebracht. Het nieuwe deel wordt ontwikkeld voor zowel Windows, de Playstation 4 als de Xbox One, en moet op 10 oktober worden gelanceerd.

Shadow of War speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings, en is een direct vervolg op Shadow of Mordor. In de game zullen spelers wederom een open-wereld kunnen verkennen als Talion en Celebrimbor. Talion heeft onder aanmoediging van Celebrimbor een nieuwe Ring of Power gesmeed, waarmee het duo nieuwe krachten krijgt. Zij moeten het vervolgens achter vijandige linies tegen Lord Sauron en zijn Nazgul opnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.