YouTube test momenteel een nieuwe functie waarmee gebruikers kunnen zien hoeveel een video op een specifiek moment wordt bekeken. De functie lijkt voor slechts enkele Android-gebruikers beschikbaar te zijn, die door Google geselecteerd zijn.

Android Police maakte als eerste melding van de nieuwe functie. De tekst die aangeeft hoeveel kijkers een video op een specifiek moment heeft, bevindt zich onder de video tussen de titel en de like- en dislike-knop. Normaliter kan hier het totale aantal views gevonden worden dat aangeeft hoe vaak een video is bekeken sinds het plaatsen ervan.

Het is op dit moment nog onduidelijk of en wanneer de nieuwe functie op grote schaal uitgerold zal worden. Ook is het niet bekend of de functie naast de Android-app ook naar andere platformen gebracht zal worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here