Microsoft heeft vrijdagochtend te maken gekregen met een wereldwijde OneDrive-storing. Wereldwijd gaven gebruikers aan niet in staat te zijn hun bestanden te benaderen. Inmiddels heeft Microsoft aangegeven dat de problemen met OneDrive volledig zijn verholpen.

Op de servicepagina van Microsoft werd bevestigd dat het inderdaad om een storing aan hun kant ging. Gebruikers konden hierdoor geen gebruik maken van de cloudopslagdienst en waren hierdoor niet in staat hun online opgeslagen bestanden te benaderen. Dit zorgde wereldwijd voor problemen, waaronder in Nederland.

Het probleem zou zijn veroorzaakt door het systeem dat user requests verwerkt. Microsoft besloot hierom de betreffende systemen te herstarten, wat niet het gewenste resultaat opleverde. Inmiddels is de dienst weer volledig beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here