Home Apps Spotify-app voor Xbox One vanaf vandaag beschikbaar

Spotify-app voor Xbox One vanaf vandaag beschikbaar

0
Spotify-app voor Xbox One vanaf vandaag beschikbaar

Vanaf vandaag is het mogelijk om de nieuwe Spotify-app voor de Xbox One te downloaden via de Microsoft Store. Bezitters van de console kunnen hiermee tijdens het spelen van games muziek streamen. Specifieke nummers kunnen worden afgespeeld via de Spotify-app op een smartphone of tablet. Hiermee wordt voorkomen dat spelers hun spel moet onderbreken om een nummer te kiezen.

De Spotify-app voor de Xbox One is erg vergelijkbaar met de versie die voor Android TV en de Playstation 4 beschikbaar is. Xbox One-eigenaren kunnen zowel het gratis als betaalde abonnement van Spotify gebruiken. Tevens wordt ondersteuning geboden voor de Spotify Connect-functie, waarmee besturing vanaf een mobiel apparaat mogelijk wordt. De Xbox One zal hierop als afspeelapparaat worden getoond.

Afgelopen week werd bekend dat Spotify aan een nieuwe app voor de Xbox One zou werken. De Playstation 3 en 4 kregen in 2015 al ondersteuning voor de muziekstreamingdienst, en verving destijds de Music Unlimited-dienst van Sony.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.