Spotify werkt momenteel aan een nieuwe app voor de Xbox One. Deze moet binnenkort voor de console van Microsoft worden uitgebracht, zo laat The Verge op zijn website weten naar aanleiding van gebruikersberichten op Reddit. In deze berichten kwam naar voren dat een bèta-versie van de app momenteel binnen de Xbox-divisie van Microsoft wordt getest.

De applicatie van Spotify is al sinds 2015 beschikbaar op de Playstation 4 van Sony. Het ziet ernaar uit dat ook bezitters van een Xbox One binnenkort aan de slag kunnen gaan met de muziekstreamingdienst van Spotify.

Beide consolemakers hebben eerder eigen muziekstreamingdiensten op hun platformen aangeboden. Sony besloot in 2015 te stoppen met Music Unlimited, waarbij Spotify meteen voor de Playstation 4 werd aangekondigd. Microsoft bood eerder Groove Music aan, welke in 2012 werd gelanceerd als Xbox Music. Echter heeft Spotify een duidelijke voorsprong als het gaat om gebruikersaantallen en populariteit.

Het is nog onduidelijk wanneer Spotify op de Xbox One zal verschijnen, maar de verwachting is dat Microsoft binnenkort enkele aankondigingen doet rondom de lancering van de Xbox One X. Deze console is krachtiger dan zijn voorganger en is in staat om games volledig in 4K te renderen. de Xbox One X wordt in november gelanceerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.