Vandaag zijn er nieuwe renders van Samsung’s aankomende Galaxy Note 8 smartphone op het internet verschenen. Dit is te danken aan Evan Blass, ook wel bekend als Evleaks, die de renders via Twitter naar buiten bracht. Eerder was hij verantwoordelijk voor het vroegtijdig lekken van nog niet aangekondigde toestellen van smartphonefabrikant Motorola, namelijk de Moto X, Nexus 6 en Droid Turbo. Later lekte hij ook de LG G Pad X, Microsoft Lumia 735 en Galaxy S6 Active.

Eerder kondigde Samsung een evenement aan die op 23 augustus in New York plaats zal vinden. De verwachting is dat de Zuid-Koreaanse smartphonemaker tijdens dit evenement de Galaxy Note 8 zal aankondigen.

De huidige geruchten geven aan dat het OLED-scherm van de Galaxy Note 8 een afmeting van 6,3 inch zal krijgen. Dit is iets groter dan het scherm van de Galaxy S8+, welke een formaat van 6,2 inch heeft. De schermresolutie zou 2160 x 4428 pixels zijn, wat neerkomt op 782 pixels per inch. Tot slot moet een Exynos 8895 of Snapdragon 835 processor het apparaat aansturen, afhankelijk van de regio waarin het toestel wordt aangeschaft.

Eerder werd de Galaxy Note 7 al opnieuw uitgebracht als ‘Fan Edition’, nadat het toestel origineel via een wereldwijde terugroepactie uit de schappen werd gehaald. De brandgevaarlijke batterij in het toestel was hier de aanleiding voor.

Galaxy Note 8 render, gelekt door Evan Blass

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.