Destiny 2 zal nieuwe ‘Survival’-modus krijgen

Verspeel niet de levens van heel je team!

65
0

Er is een nieuwe pvp-modus voor Destiny 2 aangekondigd, welke de naam Survival heeft gekregen. Deze nieuwe modus zal teams een specifiek aantal levens geven. Zodra deze levens zijn verbruikt zal het team dat nog levens over heeft de ronde winnen.

In de nieuwe modus nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op. Ieder team zal een specifieke hoeveelheid levens krijgen. Zodra iemand wordt neergeschoten, kan hij direct respawnen. Dit zal het team waar hij voor speelt een leven kosten. Zodra alle levens zijn verbruikt, kunnen spelers in dat team niet langer respawnen. Wanneer alle spelers in het team worden uitgeschakeld, wint het andere team de ronde. Het eerste team dat drie rondes wint, wint vervolgens het spel.

Destiny 2 is een aankomende online multiplayer first-person shooter van ontwikkelaar Bungie, de makers van onder meer Halo, waarvan het laatste deel dat door Bungie is ontwikkeld in 2010 werd uitgebracht. Destiny 2 moet op 6 september wereldwijd worden gelanceerd voor de Playstation 4 en Xbox One. PC-spelers zullen de shooter-game, welke wordt uitgegeven door Activision, op 24 oktober in handen krijgen. Dit is ruim anderhalve maand na de consoleversies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here