Home Gaming Activision laat Nazi Zombies van Call of Duty: WWII zien

Activision laat Nazi Zombies van Call of Duty: WWII zien

0
Activision laat Nazi Zombies van Call of Duty: WWII zien

Activision heeft vandaag tijdens de San Diego Comic-Con een trailer uitgebracht waarin de Nazi Zombies-modus van Call of Duty: WWII te zien is. Spelers zullen het in deze spelmodus opnieuw tegen zombies op moeten nemen.

Call of Duty: WWII wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games en zal bijna vanzelfsprekend een zombiemodus bevatten. Dit was ook het geval bij de laatste aantal games uit de Call of Duty-serie. Omdat de shooter zich tijdens de Tweede Wereldoorlog afspeelt, zal dit ook het primaire thema in de zombiemodus zijn.

Acteurs als David Tennant van Doctor Who, Ving Rhames van Dawn of the Dead en Elodie Yung van The Girl wit the Dragon Tattoo, hebben hun stem verleend aan de speelbare personages in de Nazi Zombies-modus. Spelers zullen hierin naar een Beiers dorp worden gebracht dat zich in het Duitse Mittelburg bevindt.

Call of Duty: WWII zal op 3 november worden uitgebracht voor Windows, Playstation 4 en Xbox One.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.