Softwarebedrijf LinkedIn heeft vandaag hun officiële Windows 10 applicatie gelanceerd. Gebruikers kunnen hiermee eenvoudig het zakelijk sociale netwerk bezoeken. Hiermee wordt het bedrijf, dat in 2016 werd overgenomen door technologiegigant Microsoft, dieper geïntegreerd in het Windows 10 besturingssysteem. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om een LinkedIn-tegel te plaatsen in het startmenu en kunnen meldingen via het notificatiescherm Windows Action Center worden getoond.

Gebruikers kunnen instellen welke meldingen de Windows 10 applicatie zal laten zien onder het notificatietabblad, zo wordt in een blog van LinkedIn aangegeven.

In december 2016 rondde Microsoft de overname van LinkedIn volledig af. Hiermee ging een overnamebedrag van 26.2 miljard dollar gemoeid, wat destijds omgerekend een forse 24.4 miljard euro was. Dit is het hoogste bedrag dat Microsoft ooit voor een overname heeft neergelegd. Hierna volgen de overnames van Skype en Nokia, waarvoor respectievelijk 8.5 en 7.2 miljard dollar werd neergeteld. Sinds april 2017 heeft LinkedIn meer dan 500 miljoen gebruikers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.