Kingdom Hearts 3 komt in 2018, nieuwe video toont Toy Story wereld

50
0

Vandaag heeft Disney meer beeldmateriaal laten zien van Kingdom Hearts 3, een game die in samenwerking met ontwikkelaar Square Enix wordt gemaakt. Ook heeft de Amerikaanse entertainmentgigant een lanceringsperiode aangekondigd. Spelers mogen het nieuwste Kingdom Hearts avontuur in 2018 verwachten.

In de gameplaytrailer zijn diverse bekende personages te zien, waaronder protagonist Sora, Donald Duck en Goofy. Het trio bevindt zich in Andy’s kamer met Woody, Buzz Lightyear en nog een aantal andere personages uit Toy Story. Hiermee wordt meteen een nieuwe wereld getoond die gebaseerd is op de animatiefranchise van Pixar.

Kingdom Hearts 3 werd officieel aangekondigd tijdens het E3-evenement in 2013. Square Enix is voor de ontwikkeling van het spel overgestapt op de Unreal Engine 4 van ontwikkelaar Epic Games. De laatste grote titel uit de franchise, Kingdom Hearts 2, werd in 2005 voor de Playstation 2 en 3 uitgebracht. Het derde deel zal in 2018 voor de Playstation 4 en Xbox One worden gelanceerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.