Gran Turismo Sport vanaf 18 oktober verkrijgbaar in Europa

41
0

Ontwikkelaar Polyphony Digital heeft vandaag bekendgemaakt dat hun racegame Gran Turismo Sport vanaf 18 oktober in Europa uitgebracht zal worden. Het is het zevende deel uit de populaire Gran Turismo serie. De game verschijnt meer dan 11 maanden na de originele lanceringsdatum waarvoor deze aanvankelijk gepland stond.

Origineel zou Gran Turismo Sport gelanceerd worden op 15 november 2016. Ook stond er een open bèta gepland begin 2016. Beide plannen werden echter van de tafel geveegd. In plaats daarvan werd de lanceringsdatum uitgesteld en vond in maart dit jaar een gesloten bèta plaats.

Met de lancering van Gran Turismo Sport willen ontwikkelaar Polyphony Digital en uitgever Sony de strijd aan gaan met Forza Motorsport 7 van Microsoft, welke op 3 oktober gelanceerd zal worden voor Windows 10 en Xbox One. Bij de aankondiging van de lanceringsdatum gaf Polyphony Digital ook een nieuwe trailer van Gran Turismo Sport uit, welke boven dit artikel bekeken kan worden.

Polyphony Digital heeft aangegeven dat de game zich nu in de laatste ontwikkelingsfase bevindt. Het Japanse bedrijf zal de komende maanden meer informatie naar buiten brengen, waaronder over welke circuits, auto’s en andere features er in de game aanwezig zullen zijn. Ook zullen we meer over de campagnemodus te weten komen.

Gran Turismo Sport zal op 18 oktober 2017 exclusief worden uitgebracht voor de Playstation 4, een dag na de Noord-Amerikaanse lancering. De game zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende edities, de Standard Edition, Limited Edition en Digital Deluxe Edition.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.