Oculus heeft zijn virtual reality bril, de Rift, met bijbehorende controllers en zeven games in de uitverkoop gedaan. Gedurende de zomer staat het apparaat voor 449 euro te koop. Voorheen was dit 708 euro. De prijs is hiermee niet ver verwijderd van de Playstation VR voor Sony’s Playstation 4, welke momenteel voor zo’n 388 euro over de toonbank gaat.

Op de officiële website van Oculus kan de Rift gedurende zes weken worden aangeschaft voor het promotiebedrag. In de geleverde bundel wordt een Xbox One-controller, twee Oculus Touch-controllers en zeven games meegeleverd, namelijk: Lucky’s Tale, Medium, Toybox, Quill, Dead and Buried, Dragon Front en Robo Recall. Het is de eerste keer dat de consumentenvariant van de VR-bril voor deze prijs door de producent wordt aangeboden.

Bij de lancering van de Rift in maart 2016 werd 700 euro voor het apparaat gevraagd. Deze werd geleverd zonder Touch-controllers, welke pas in december afgelopen jaar in de virtuele schappen van de Facebook-dochteronderneming verschenen. Vlak hiervoor werd de bundel met Touch-controllers al verlaagd naar 708 euro. De Xbox One-controller werd wel direct sinds de lancering van de Rift meegeleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here