Eerder dit jaar werd de Timeline-functie voor Windows 10 onthuld, welke onderdeel uit moest maken van de Fall Creators Update voor het besturingssysteem. Deze functie maakt het voor Windows 10 gebruikers mogelijk om te schakelen tussen verschillende apparaten, waaronder Android en iPhone toestellen. De functie is echter uitgesteld en zal later middels een aanvullende Windows 10 update naar het platform worden gebracht.

De verwachting is dat Microsoft de Fall Creators Update in september van dit jaar beschikbaar zal maken. De Timeline-functie zal hier echter geen onderdeel van zijn. “Timeline zal niet in de Fall Creators update zitten”, zo laat Joe Belfiore van Microsoft op Twitter weten. “Momenteel is de planning om deze (Timeline) middels toekomstige insider builds kort na de Fall Creators Update uit te brengen.”

Gebruikers van Timeline krijgen toegang tot een visueel weergegeven tijdlijn waarop handelingen van hen in kaart worden gebracht. Zo kunnen zij eenvoudig een project oppakken waar zij in het verleden aan gewerkt hebben, of dit nu twee uur of twee maanden geleden is. Op deze manier ben je in staat om verder te werken in bestanden, apps en websites zoals deze destijds werden achtergelaten. Dankzij Windows Graph kan de Timeline worden opgeslagen in de cloud, wat het mogelijk maakt om eenvoudig op verschillende apparaten aan projecten te werken. Verder kan Cortana tussentijds handige suggesties geven die helpen bepaalde projecten effectiever op te pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.