Mobiele apparaten blijven meestal niet heel lang geheim. Ver voor de uiteindelijke lancering horen we vaak de eerste geruchten en krijgen we ook nog weleens wat beeldmateriaal voorgeschoteld waar het aankomende apparaat op te zien zou moeten zijn. Dit is bij de iPhone 8 niet anders, en deze nieuwe versie is nog niet eens officieel aangekondigd.

Youtuber EverythingApplePro, welke met een kleine 4 miljoen subscribers zeker geen laag bereik heeft, heeft een video geplaatst waarop een mogelijk prototype van de iPhone 8 te zien zou zijn. Dit apparaat zou door Apple naar verschillende ontwikkelaars van hoesjes worden verstuurd zodat zij zich kunnen voorbereiden op de daadwerkelijke lancering, welke waarschijnlijk in september 2017 plaats zal vinden. Het is dus geen echte iPhone 8, maar het geeft min of meer een inzicht in het design van het apparaat.

In de video valt voornamelijk het grote beeldscherm aan de voorkant van het apparaat op. De behuizing ziet er strak uit en lijkt volledig van glas en metaal te zijn. Aan de achterkant vallen voornamelijk de twee cameralenzen op, welke verticaal onder elkaar staan. Deze zijn waarschijnlijk bedoeld om zowel de kwaliteit van geschoten foto’s te verbeteren en om in de toekomst augmented reality mogelijk te maken.

Er is op dit moment nog niet veel meer bekend over het nieuwe toestel van Apple. We verwachten dat we hier binnen enkele maanden meer over te horen zullen krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here