Op hun officiële website heeft ontwikkelaar Blizzard aangekondigd dat het de komende week de eerste details naar buiten zal brengen over de volgende Hearthstone uitbreiding. Dit moet gebeuren vlak voordat het HCT Spring Championships van start gaat, waarin spelers over de hele wereld zichzelf kunnen kwalificeren voor het Wereldkampioenschap.

Diverse geruchten melden dat spelers in de nieuwe uitbreiding Arthas tegen zullen komen. Ook wordt er gesproken over de Icecrown. Blizzard heeft echter nog niet bevestigd dat deze in de uitbreiding aanwezig zullen zijn.

Op vrijdag om 02:00 (Nederlandse tijd) zal de ontwikkelaar de eerste details vrijgeven over de nieuwe uitbreiding voor Hearthstone. Spelers kunnen het Twitch kanaal van de game in de gaten houden om op de hoogte te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.