Het bedrijf Solcon, de Nederlandse aanbieder van onder meer internet, telefonie en televisie is overgenomen door telecomgigant KPN. Het bedrag dat voor de overname is neergeteld is op dit moment onbekend.

Solcon werd in 1996 opgericht door Peter van der Vlies, welke op dit moment nog altijd de CEO van de organisatie is. Het bedrijf richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt met onder meer diensten als internet, (mobiele) telefonie, televisie, hosting, en beveiligde email diensten. Het bedrijf heeft tevens twee datacenters in zijn bezit.

Met de overname breidt KPN zijn positie uit binnen de breedbanddienstverlening. De grofweg 75 medewerkers van Solcon zullen onder hun eigen vlag blijven opereren. Peter van der Vlies gaf het volgende aan over de overname: “We staan aan de vooravond van een nieuwe groeifase waarin we een groot aantal klanten onze diensten kunnen gaan aanbieden. Wij zien in KPN de juiste partner om deze groei succesvol te laten plaatsvinden.”

KPN heeft aangegeven dat Solcon zijn hoogwaardige dienstverlening naar al zijn klanten ook na de overname voort zullen zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.